SAMSUN / TEKKEKÖY - Yağbasan İlkokulu

10 KASIM 2023

Ekm

1/A sınıfı öğretmeni Emine Cankor Yaşar ve öğrencileri önce Bandırma Vapurunu ziyaret edip sonra da Atakum'da, çocukların özgüven sahibi olmalarına, sosyalleşmelerine, meslekleri tanımalarına, yaratıcı düşünmelerine katkı sağlaması amacıyla oyun avcıları atölyesine gideceklerdir.

Şbt

16-24 Şubat 2019 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Kitap Fuarına katıldık

Şbt

Okulumuza aldığımız Türkiye Haritası Pazzle ile öğrencilerimiz arsında yarışmalar düzenledik.

Şbt

4/A sınıfı öğretmenimiz Emine Cankor YAŞAR öğrencilerine trafik levhalarını yerinde tanıttı. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil servisi tarafından öğrencilerimize Ambulans ve acil durumlarla ilgili tanıtımlar ve bilgilendirmeler yapıldı. Okul yönetimi olarak kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

"Öğretmenler Günü" Konulu Resim Yarışmasında 8A sınıfı öğrencimiz Melisa TAŞKIR ilçe 2.si ve 4A sınıfı öğrencimiz Gizem ŞAHİN ilçede 3.cü olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

4/A Sınıfı öğretmeni Emine Cankor YAŞAR ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Sosyal Bilgiler dersi kapsamında kültürümüzde eskiden kullanılan, günümüze kadar saklanmış eserleri okulumuzda sergilediler.

Atamızın aramızdan ayrılışının 80.yıldönümü

Saygı,Özlem ve Minnetle Anıyoruz.

Ekm

4-A sınıfı öğrencilerimizin sınıf içi etkinlikleri